Over ons

Wil je in een ontspannen leeromgeving de weg op, dan zit je bij ons goed.

Wij geven rijles in omgeving Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Den Haag en Leidschenveen

Een proefles is geheel vrijblijvend. Samen met de instructeur kijken we hoe we je rijopleiding gaan opzetten en welk pakket het beste bij je past.

De instructeurs

Frank van Tent

Eigenaar en rij-instructeur van Verkeersschool EcoRider.

Met mijn kennis help ik jou graag rijvaardig de weg op, ik kan me mijn eigen eerste rijlessen nog maar al te goed herinneren….

Ik heb eerst bij diverse bedrijven gewerkt waar ik te maken had met techniek, opdrachtgevers, aannemers, huurders en uiteraard collega’s. In die wereld heb ik tien jaar met veel plezier leidinggevende functies uitgevoerd.

Daarnaast is auto- en motorrijden altijd mijn grote passie geweest en daarom heb ik besloten om een opleiding te volgen voor rijschoolhouder/rij-instructeur om zodoende van mijn hobby mijn werk te maken. Contact met mensen, daar een persoonlijke band mee opbouwen en kennis overdragen heeft mij in mijn vorige functies altijd aangesproken. Dit persoonlijke contact neem ik nu dus mee in de bedrijfsvoering van mijn verkeersschool en in de aanpak van de lessen.

Ik vind een ontspannen en gezellige sfeer in de auto en op de motor belangrijk. Uiteraard staat voorop dat een leerling zich het besturen van het voertuig eigen maakt, veilig deelneemt aan het verkeer en vlot het rijbewijs op zak heeft. Daarom bekijk ik per leerling hoe we de rijopleiding gaan opzetten. Ik werk met een online leskaart, zodat je als leerling altijd kan zien hoever je met jouw rijopleiding bent. Ik ben RIS-gecertificeerd (CBR), de hoogste opleidingsgraad voor rij-instructeurs.

Mijn sportieve auto of motoren staan klaar voor jouw rijlessen.

Arno Zuyderwijk

Rij-instructeur van Verkeersschool EcoRider.

Rijles geven doe ik al ruim 33 jaar met veel plezier. Ik heb in die jaren veel ervaring opgebouwd met het geven van auto-, motor-, scooterrijles en het verzorgen van theorieopleidingen. Het coachen van leerlingen tot het behalen van het felbegeerde roze pasje zie ik nog steeds als een uitdaging.

Komt mijn naam je bekend voor, dat kan kloppen. Ik reed in de periode van 1991 t/m 2016 onder mijn eigen vlag van verkeersschool Bonaparte. Misschien heb ik je zus, broer of buurjongen wel begeleid naar hun rijbewijs. Nu zet ik dit graag voort samen met Frank in Verkeersschool EcoRider.

Tijdens het lessen vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen krijgt om veilig en zelfstandig auto te rijden. Hierin ondersteun ik je met duidelijke communicatie, mijn gedreven inzet en een portie humor.

In mijn vrije tijd reis ik graag, stap ik op de motor of speel gitaar. Ik hoop met mijn kennis en ervaring je op een vlotte en leuke manier te begeleiden tot aan je rijbewijs.

Angela de Koning

Rij-instructrice van Verkeersschool EcoRider.

Ik werk al een aantal jaren met veel plezier in de gehandicapte zorg en naast deze baan deed ik al enige tijd de administratie bij Verkeersschool EcoRider.

Door het werk bij EcoRider begon het bij mij te kriebelen om ook rijles te gaan geven en heb daarom mijn bevoegdheidspas als RIS-instructeur gehaald.

Een leuke en ontspannen sfeer in de auto vind ik heel belangrijk om zo goed mogelijk te leren autorijden. Verder zijn structuur, goede en duidelijke uitleg en veel geduld belangrijke aspecten in de rijopleiding. Mijn doel is om een leerling tot een veilige en vooral sociale weggebruiker op te leiden.

In mijn vrije tijd rijd ik erg graag motor en ik heb al mooie tripjes mogen maken naar o.a. het mooie Duitsland, Frankrijk en Italië. Verder ben ik graag in beweging en heb daarom jaren gevoetbald en een actieve wintersportvakantie laat ik ook niet graag aan mij voorbijgaan.

Zie ik je snel? Dan maken we er samen een gezellige en leerzame tijd van!

Danny Voorn

Rij-instructeur van Verkeersschool EcoRider.

Ik zit al 18 jaar in het vak en geef met veel plezier auto- en motorrijles. Elke dag nog put ik weer voldoening uit het feit dat ik leerlingen veilig de weg op kan helpen.

Zelf ben ik vader van twee kinderen. Ik begrijp daarom goed dat het voor jou als leerling, maar ook voor u als ouder belangrijk is om te kiezen voor een betrouwbare rijschool.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de leerling zich bij mij op zijn/haar gemak voelt. Dan leer je de kunst van het rijden het snelst op te pakken. In mijn lessen probeer ik voor elk individu open te staan: heb je nog geen ervaring, last van faalangst, moeite met leren of een autistische stoornis? Geen probleem, ik begeleid je graag. Samen zorgen we ervoor dat jij de praktijk gaat beheersen en dat je je de verkeersregels eigen maakt, zodat jij met een rijbewijs op zak veilig de weg op kunt gaan.

Als je naar mijn favoriete merk vraagt roep ik meteen ‘dat is BMW’. Ik ben hier zelf al jaren fervent rijder van en het zal je dan ook niet verbazen in welk merk je bij mij les krijgt. Wie weet neem je mijn voorkeur hierna wel over!

Haal vlot, zuinig en veilig je rijbewijs.

Boek nu een proefles
Of neem contact op als je nog vragen hebt.