Motorrijles

Heb jij ook zo’n zin om zelf die motor te kunnen pakken en lekker te gaan toeren? Ben jij het zat om steeds achteraan te sluiten in die files? Start dan nu je motorrijopleiding.

Behalve dat de motor een geweldig voertuig is, ben je ook kwetsbaar, daarom staat veiligheid bij ons in de lessen centraal. Onze gedreven instructeurs gaan graag met jou aan de slag, op weg naar jouw motorrijbewijs.

 

We starten altijd met een proefles. Heb je geen motorkleding? Geen probleem wij hebben die voor je. Mocht je nog geen rijervaring hebben dan neemt de instructeur je in het begin mee achterop de motor. Aangekomen in een rustig gebied, meestal een parkeerterrein, krijg je uitleg over het voertuig. Je eerste meters zullen hierna volgen. Als de instructeur ziet dat je behendig genoeg bent en nog belangrijker dat je dat zelf ook voelt, start je de volgende les vanaf het begin op de motor. Heb je al ervaring, dan mag je uiteraard direct zelf meerijden. Tijdens de lessen volgen onze instructeurs je altijd op een motor en houden contact met je via een draadloos systeem.

 

 

Wanneer mag je praktijkexamen motor doen?
Vanaf 18 jaar mag je bij het CBR examen AVB en examen AVD doen op een lichte motor (A1). Vanaf 20 jaar mag je examen doen op een middelzware motor (A2). En vanaf 21 jaar op een zware motor (A).

 

 

Ready to go?
Wij staan er klaar voor om jou de behendigheid van het motorrijden te leren zodat je veel veilige kilometers op de motor kunt gaan maken! Nog vragen? Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak voor een proefles!