VERKEERSSCHOOL IN LEIDSCHENDAM, VOORBURG, DEN HAAG EN OMSTREKEN.

Ben je klaar om zelf met de auto de weg op te gaan?

Start met een proefles en ervaar.

Start met je rijopleiding voor het rijbewijs B. Tijdens de rijlessen wordt je vaardigheid met de auto en het verkeer getraind. De opleiding biedt kennis in: het kijkgedrag, voorrang verlenen, inhalen, in- en uitvoegen, verrichtingen en rijden op kruispunten en rotondes.
rijles vanaf 16 jaar
Rijles nemen voorburg

Rijlessen kan al vanaf 16 jaar!

Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. En met 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En ben je 17 jaar dan mag je zelfs praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al autorijden. Tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig.

Examenvrees/Faalangst:

Elke leerling vraagt om een eigen opleidingsplan. Wat belangrijk is om een goede klik te hebben met je instructeur zodat je zo ontspannen mogelijk je lessen volgt. Wij zijn getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Wij nemen de tijd voor je en proberen je rijopleiding zo prettig mogelijk voor je te maken. Als jij het prettig vindt kunnen we bij het CBR een praktijkexamen faalangst aanvragen.

Opfriscursus:

Autorijden zou voor iedereen een plezier moeten zijn. Merk je echter dat je niet met plezier in de auto stapt, of de auto helemaal niet meer gebruikt omdat je je onzeker voelt in het verkeer? Of ga je een jongere begeleiden? Dan is een opfriscursus echt iets voor jou. Afhankelijk van jouw wensen maken we een plan zodat je snel weer meezingt in het verkeer. Het zou toch zonde zijn als je niet meer naar een vriend kan omdat het parkeren daar zo lastig is of dat je je moeder niet meer kunt bezoeken omdat je de snelweg niet meer op durft.

Tarieven

Autorijlessen duren 60 minuten. Het is uiteraard mogelijk om 2 rijlessen achter elkaar te plannen. Het aantal rijlessen in een pakket is niet altijd gelijk aan het aantal rijlessen dat je in totaal nodig hebt. Mocht je minder lessen nodig hebben dan het aantal van je pakket dan worden deze terug betaald. Examenprijzen zijn inclusief kosten CBR, gebruik lesauto, begeleiding en administratie. Pakketten mogen in 2 termijnen betaald worden. Rijlessen dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders worden ze alsnog in rekening gebracht.
Pakket Bronze
1.580,-
20 lessen
Praktijkexamen
Aanvragen
Pakket Silver
2.150,-
25 lessen
Praktijkexamen
Tussentijdse toets
Aanvragen
Pakket Gold
2.520,-
30 lessen
Praktijkexamen
Tussentijdse toets
Theorie leerstof
Aanvragen

Losse prijzen

Proefles
63,-
Losse les
65,-
Tussentijdse toets
250,-
Praktijkexamen
300,-
Praktijkexamen Faalangst
350,-
Praktijkexamen BNOR
350,-
Online leerstof voor de theorie
50,-
(incl. oefenvragen)