Over ons

Ik ben Frank van Tent, eigenaar en rij-instructeur van Verkeersschool EcoRider.

Met mijn kennis help ik jou graag rijvaardig de weg op, ik kan me mijn eigen eerste rijlessen nog maar al te goed herinneren….

Ik heb eerst bij diverse bedrijven gewerkt waar ik te maken had met techniek, opdrachtgevers, aannemers, huurders en uiteraard collega’s. In die wereld heb ik tien jaar met veel plezier leidinggevende functies uitgevoerd.

Daarnaast is auto- en motorrijden altijd mijn grote passie geweest en daarom heb ik besloten om een opleiding te volgen voor rijschoolhouder/rij-instructeur om zodoende van mijn hobby mijn werk te maken. Contact met mensen, daar een persoonlijke band mee opbouwen en kennis overdragen heeft mij in mijn vorige functies altijd aangesproken. Dit persoonlijke contact neem ik nu dus mee in de bedrijfsvoering van mijn verkeersschool en in de aanpak van de lessen.

Ik vind een ontspannen en gezellige sfeer in de auto en op de motor belangrijk. Uiteraard staat voorop dat een leerling zich het besturen van het voertuig eigen maakt, veilig deelneemt aan het verkeer en vlot het rijbewijs op zak heeft. Daarom bekijk ik per leerling hoe we de rijopleiding gaan opzetten. Ik werk met een online leskaart, zodat je als leerling altijd kan zien hoever je met jouw rijopleiding bent. Ik ben RIS-gecertificeerd (CBR), de hoogste opleidingsgraad voor rij-instructeurs.

Mijn sportieve auto of motoren staan klaar voor jouw rijlessen.

Verkeersschool EcoRider:
Haal vlot, zuinig en veilig je rijbewijs.

Stap jij op of in?

 

 

 

Ik ben Arno Zuyderwijk en ben rij-instructeur bij Verkeersschool EcoRider.

Rijles geven doe ik al ruim 33 jaar met veel plezier. Ik heb in die jaren veel ervaring opgebouwd met het geven van auto-, motor-, scooterrijles en het verzorgen van theorieopleidingen. Het coachen van leerlingen tot het behalen van het felbegeerde roze pasje zie ik nog steeds als een uitdaging.

Komt mijn naam je bekend voor, dat kan kloppen. Ik reed in de periode van 1991 t/m 2016 onder mijn eigen vlag van verkeersschool Bonaparte. Misschien heb ik je zus, broer of buurjongen wel begeleid naar hun rijbewijs. Nu zet ik dit graag voort samen met Frank in Verkeersschool EcoRider.

Tijdens het lessen vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen krijgt om veilig en zelfstandig auto te rijden. Hierin ondersteun ik je met duidelijke communicatie, mijn gedreven inzet en een portie humor.

In mijn vrije tijd reis ik graag, stap ik op de motor of speel gitaar. Ik hoop met mijn kennis en ervaring je op een vlotte en leuke manier te begeleiden tot aan je rijbewijs.

Verkeersschool EcoRider:
Haal vlot, zuinig en veilig je rijbewijs.

Stap jij in?

 

 

 

Ik ben Mark Soesman, rij-instructeur bij Verkeersschool EcoRider.

Lesgeven doe ik al zo’n 45 jaar. Naast rij-instructeur ben ik docent Engels op het Dalton in Voorburg. Velen van jullie zullen mij misschien kennen in die functie.

Rij-instructie geef ik zo’n 15 jaar met veel plezier en ik heb menige leerling begeleid op weg naar het rijbewijs.

Hoe is het begonnen? Mijn oudste zoon wilde rijles en ik zocht een nieuwe uitdaging c.q. hobby. Op mijn aanbod om hem rijles te geven reageerde hij heel positief. Toen hij eenmaal was geslaagd, volgden er vrienden en vriendinnen die ook graag bij mij wilden rijden en zo kwam van het een het ander.

Een andere hobby is het leren van buitenlandse talen. Als docent Engels is die taal natuurlijk mijn favoriet. Naast Engels spreek ik redelijk Spaans en Frans en ook een mondje Portugees. Momenteel probeer ik Russisch te leren, maar dat is toch wel een heel moeilijke taal.

Bij mijn lesgeven in de auto zorg ik dat er een prettige en ontspannen sfeer heerst en probeer ik de instructie altijd aan te passen aan de behoefte van de leerling. Met mijn kennis maak ik je graag wegwijs in het verkeer. 

Verkeersschool EcoRider:
Haal vlot, zuinig en veilig je rijbewijs. 

Stap jij in?