Nieuws

Geslaagd Jurriën AVB-examen

De eerste na de lockdown is in één geslaagd voor het AVB-examen (voertuigbeheersing). Jurriën gefeliciteerd. Netjes gedaan; alle oefeningen in één keer goed! Op naar het laatste examen!

 

Arno Zuyderwijk

Ik ben Arno Zuyderwijk en ben rij-instructeur bij Verkeersschool EcoRider.

Rijles geven doe ik al ruim 33 jaar met veel plezier. Ik heb in die jaren veel ervaring opgebouwd met het geven van auto-, motor-, scooterrijles en het verzorgen van theorieopleidingen. Het coachen van leerlingen tot het behalen van het felbegeerde roze pasje zie ik nog steeds als een uitdaging.

Komt mijn naam je bekend voor, dat kan kloppen. Ik reed in de periode van 1991 t/m 2016 onder mijn eigen vlag van verkeersschool Bonaparte. Misschien heb ik je zus, broer of buurjongen wel begeleid naar hun rijbewijs. Nu zet ik dit graag voort samen met Frank in Verkeersschool EcoRider.

Tijdens het lessen vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen krijgt om veilig en zelfstandig auto te rijden. Hierin ondersteun ik je met duidelijke communicatie, mijn gedreven inzet en een portie humor.

In mijn vrije tijd reis ik graag, stap ik op de motor of speel gitaar. Ik hoop met mijn kennis en ervaring je op een vlotte en leuke manier te begeleiden tot aan je rijbewijs.

Verkeersschool EcoRider:
Haal vlot, zuinig en veilig je rijbewijs.

Stap jij in?

 

Geslaagd Brandon

Brandon, je had al snel de bediening van de auto op orde. Tijdens de proefles reed je meteen goed weg. Ook keek je uit jezelf al vaak even naast je voordat je stuurde.
Hartelijk gefeliciteerd met je autorijbewijs. Netjes in één keer geslaagd! Veel plezier met het autorijden. Nu nog wel even met een begeleider naast je, maar op de scooter ben je vrij man.

Geslaagd Benny AVD

Benny hartelijk gefeliciteerd met je motorrijbewijs. Laat het mooie weer maar komen! Je bent netjes de tweede keer geslaagd! Je gaat je rijbewijs met spoed aanvragen, dit weekend proefritten maken! Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst.

Geslaagd Max

Max, voor jou was het belangrijk om de rust tijdens het autorijden te bewaren en daardoor overzicht te houden! Het is je gelukt: ook jij netjes in één keer geslaagd, knap! Hartelijk gefeliciteerd met je rijbewijs en nu maar veel kilometer maken! Veel plezier met muziek maken en met je opleiding in Delft.

Geslaagd Sanjali

Wat een top prestatie van jou, Sanjali! Autorijden voelde in het begin als goochelen  maar je hebt je het voertuig helemaal eigen gemaakt! Ik ben super trots op jou. Ook jij bent, heel terecht, in één keer geslaagd! Je hebt altijd trouw je rijlessen gevolgd, en zie daar! Sanjali, hartelijk gefeliciteerd met je autorijbewijs en heel veel plezier ermee. Sterkte met je eindexamens en succes met je vervolg studie.

Geslaagd Dennis

In één keer slagen voor je theorie, je vrijstelling halen voor je tussentijdse toets en als kers op de taart ook je praktijkexamen in één keer halen! Dennis super knap gedaan, hartelijk gefeliciteerd met je autorijbewijs! Wat hebben wij gelachen tijdens de rijlessen, het was altijd leuk om je les te geven. Je was al naar auto’s aan het kijken, nu is het zover! Fijn met een auto naar je werk of naar je vriendin, het kan nu! Bedankt voor je gezelligheid en heer veel plezier en veilige kilometers gewenst.

Geslaagd Brontë

Brontë, je was de eerste dit jaar en ook jij bent netjes in één keer geslaagd! Het laatste gedeelte van je rijopleiding vond je pittig; toch best lastig om zelfstandig auto te rijden. Je hebt alles gegeven en je bent terecht geslaagd. Zelf was je verbaast over de uitslag, je geloofde het niet! Brontë, gefeliciteerd met je rijbewijs. Ik ben super trots op je!

Geslaagd Dave

Het laatste examen van 2019 zit erop! Zeven achter elkaar in één keer geslaagd, daar doen we het voor! Dave, hartelijk gefeliciteerd met je autorijbewijs. Ook jij netjes in één keer geslaagd; jouw kerst begint goed! Heel veel plezier en succes met je opleiding tot instrumentmaker in Leiden en met je rijbewijs! Fijne kerstdagen en alvast een heel goed nieuwjaar!

Benny is geslaagd voor het AVB-examen

Benny moest even geduld hebben; het examen werd n.l. afgelast vanwege de gladheid. Afgelopen week kon het gelukkig wel doorgaan en je bent in één keer geslaagd voor het AVB-examen. Gefeliciteerd en succes met je theorie. De komende lessen gaan we met het verkeer aan de slag en het laatste examen zal daarna snel volgen.

Nieuwsstatistieken

  • 32,609 Aantal keer gelezen