Verkeersschool EcoRider:

Wil je in een ontspannen leeromgeving de weg op, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Verkeersschool EcoRider geeft rijlessen voor Rijbewijs A (motor) en B (auto) in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omstreken. Iedere leerling is anders, daarom raden we aan om eerst een proefles te volgen. Een persoonlijke klik tussen leerling en instructeur vinden wij van belang. Samen met jou kijken we naar de beste route voor het behalen van je rijbewijs.

Onze rijlessen worden volgens het programma “het nieuwe rijden” gegeven met oog voor energie-efficiënter rijgedrag. Wij houden van openheid in communicatie, daarom werken wij met online leskaarten zodat je altijd kunt zien hoever je met je rijopleiding bent. Je kunt met een gerust hart instappen want onze instructeurs zijn ervaren en RIS gecertificeerd.

Benieuwd naar onze instructeurs?

 

 

Proefles?

Maak een afspraak.

Een proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Samen met de instructeur kijken we hoe we je rijopleiding gaan opzetten en welk pakket het beste bij je past.

 

 

 

Opleidingen

Ben je klaar om zelf met de auto de weg op te gaan? Start dan je rijopleiding voor het rijbewijs B. Lees verder>

Theorie

Naast je rijvaardigheid is het van belang om kennis en inzicht te hebben in de wet- en regelgeving van het verkeer. Lees verder>

Examens

Een praktijkexamen is soortgelijk aan je rijlessen, alleen wordt hierbij door een examinator van het CBR je rijvaardigheid getoetst. Lees verder>

 

De route naar je rijbewijs:

De lesauto staat voor de deur, we beginnen met een proefles. Hierna starten we je opleiding met rijlessen. In de tussentijd maak jij je via boek of online theorie box wegwijs in de wet- en regelgeving van het verkeer, heb je vragen over de theorie, stel deze gerust aan je instructeur. Met voldoende kennis op zak ben je klaar voor het theorie-examen.
Een aantal rijlessen later staat de volgende uitdaging op de planning: de tussentijdse toets. Dat is fijn, want hier maak je direct kennis met het praktijkexamen, een CBR examinator én kun je een vrijstelling behalen voor bijzondere verrichtingen. De ontvangen feedback neem je mee in de volgende rijlessen. Hiermee rij je vol vertrouwen het echte praktijkexamen tegemoet. Tijdens de hele route zal je instructeur je begeleiden, samen gaan jullie voor de eindstreep: het behalen van jouw rijbewijs.